Til mann og kvinne skapte han dem


På en date dreier det lille skuespillet seg typisk om å være høflig, generelt vise seg fra sin beste side, dele informasjon, sørge for at begge slipper til orde og så videre.

Men å gå så langt som å date Libanesere, eller hva som helst, ikke fordi han er det eller det, men skivebommen din tilsier nesten desperasjon, er å tøye strikken. Det vil kreve voldsomme ressurser, og Romerike politidistrikt har mange andre oppgaver som det er langt viktigere å prioritere, mener Dahl.

Om få år vil vi ha den i langt større grad. Uten behandling av noe slag, varer en alvorlig depressiv episode ofte...

26 til 40


Nanna var før innflyttingen på hotellet klar på at hun ikke hadde tenkt å ha sex under innspillingen av TV-serien. TV-serien som premierte på Hulu for omtrent nøyaktig et år siden presenterer den typen humor som kommer deg i forkjøpet PLUSS at den slår til og legger til poeng du selv tenkte hadde vært gøy å hatt med. Jeg søker en høy, sterk, kjekk, snill, trygg og god mann, gjerne i uniform, i alderen 30-42 år. Det finnes utallige sexsider på Internett, de fleste holder det som på god norsk omtales som ræva kvalitet. Hvorfor ikke? Seksuelt er modne kvinner og unge menn en god kombinasjon.
...